Ζαχαροπλαστεία Κάκαλης

Καλώς Ήλθατε στον πιο γλυκό προορισμό σας … τα «Zαχαροπλαστεία Κάκαλης»

Ξεκινήστε το ταξίδι σας στην ιστοσελίδα μας ανακαλύπτοντας τους γλυκούς μας πειρασμούς που παρασκευάζουμε με μεράκι από το 1980, δίνοντας έμφαση στα αγνά και φρέσκα υλικά τα οποία με τη σειρά τους δίνουν το γλυκό αποτέλεσμα που τόσα χρόνια γνωρίζετε!
 
Η ιστορία των «Zαχαροπλαστείων Κάκαλης»  ξεκινά από το 1980 όπου σημειώθηκε η ίδρυση τους και πρόκειται για μια αμιγώς
ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, που αγαπάει και σέβεται την επεξεργασία των πρώτων υλών (αλεύρι, σοκολάτα, γάλα, ζάχαρη κτλ.).
 

Όλα αυτά τα χρόνια υπηρετούμε μια γαστρονομική κουλτούρα βασισμένη στην υγιεινή διατροφή, με λίγη ζάχαρη και εκλεκτές ποικιλίες σοκολάτας από τα εδάφη της νότιας Αφρικής και νότιας Αμερικής. Με αγάπη και συνέπεια στην ποιότητα χρησιμοποιούμε τα πιο αγνά υλικά για να σας προσφέρουμε μοναδικές γευστικές εμπειρίες και σας εγγυόμαστε ένα αποτέλεσμα μοναδικής ποιότητας γιατί επιλέγουμε και εισάγουμε τις πρώτες ύλες από τα καλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης.

Με τρία καταστήματα σε Περιστέρι, Ίλιον και Πετρούπολη και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια σας εγγυόμαστε την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μέσα από μία τεράστια ποικιλία χειροποίητων προϊόντων. Τα γλυκά μας παρασκευάζονται καθημερινά πάντα με φρέσκα και αγνά υλικά χρησιμοποιώντας τον πιο προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό και κατόπιν της τεχνογνωσίας που διαθέτουμε στο χώρο της ζαχαροπλαστικής είναι πάντα άριστης ποιότητας.

Ομορφαίνουμε τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας, με ειδικά πακέτα για γάμους, βαφτίσεις και εκδηλώσεις!
 
Επισκεφθείτε τα καταστήματα μας και ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα προϊόντα μας, δοκιμάστε τα διάσημα κωκάκια μας και επιλέξτε τη γεύση που θέλετε να έχουν οι εμπειρίες σας!
 

Σας περιμένουμε στο χώρο μας για να ικανοποιήσουμε και την πιο γλυκιά σας επιθυμία!

Pastry Chef - Κωνσταντίνος Κάκαλης